Showing posts with label Answers. Show all posts
Showing posts with label Answers. Show all posts

Tuesday, May 28, 2013

Odesk and Freelancing SEO Test Questions And Answers


oDesk and Freelancing Search Engine Optimization Test Questions and Answers Part-2

Do you want to get SEO, SEM, SMM JOBS? You must pass the seo exam to get job easily. In this HELPING ANSEWERS have posted the latest odesk seo test answers. Enjoy those answers best odesk seo test answer that’s comments.
Question:50  All major search engines are case sensitive.
a.True
b.False
Ans: A,B

Question:51  While optimizing your website it is important to generate the right type of traffic, how does the Bounce Rate information help in this regard?
a.By letting you know the percentage of users who entered the website and then went on to visit additional pages          
b.By letting you know the percentage of users who entered the website and then left without viewing any other page
c.By letting you know the percentage of users who decided to go back to the source from where they found your website
d.By letting you know the percentage of users who left your website within 10 seconds of viewing the first page
Ans: B 

Question:52  Which of the following factors contribute towards link popularity of a website?
a.The number of websites that link to it
b.The number of pages of the website indexed by Google
c.The number of pages in the website
d.The quality of websites that link to it
Ans: A,B,C,D

Question:53  If your site is not appearing in Google search results because of some unethical SEO practices in the recent past, _________________.
a.abandon and close your website permanently.
b.modify the page contents, make them useful and relevant to the human users, and request Google to reconsider your site.
c.start a PPC campaign to get your site included in the sponsored results.
d.it is better to discontinue the website and shift your webpages to a fresh website with a new domain name.
Ans:  B.D
 
Question:54  Which blackhat Seo techniques is characterized by a method to decieve search engine, by detecting the search engine bot and "feeding" it with a different HTML code than the HTML actually served to users?
a.Coaling
b.Foisting
c.Slighting
d.Cloaking (ANS)

Question:55  Why is it bad idea from SEO perspective to host free articles and write ups that are very common on the internet?
a.Because they will not lead to fresh traffic
b*Because you could be penalize by search engine for using duplicate contents (ANSWER)
c.Because you will not get the benefits of proper keyword targeting
d.because people could turn up claiming copyright infirigement

Question:56  What will happen if you type the word 'Certification-Networking' in the google search box?
a.Google will find the web pages about "certification" and also containing the word "networking"
b.Google will find ALL the web pages containing the word word "Certification" and "Networking"
c.*Google will find ALL the web pages in which the words "Certification" and "Networking" appear together. (ANSWER)
d.Google will find the web pages about Certification that do not contain the word Networking

Question:57  Which of the following factors does google take into account while accessing whether or not a website is an authority website?
a. The frequency with which the contents of the website is updated
b. the number of web pages containing relevant information on the main theme of the website
c.*The number of in-bound natural links related to the website's theme (or keywords) (ANSWER)
d. None of the above

Question:58  Which of the following statement about FFA pages are true?
a.They are greatly beneficial to SEO
b.They are also called Link Farms (ANSWER)
c.They are Paid Listings
d*They contain numerous inbound links

Question:59  What is the most likely time period required for getting a google page ranking?
a.1 week
b. 3 weeks(ANSWER)
c. 1 month
d.* More than 3 months (ANSWER)

Question:60  If you enter ‘Help site:www.go4expert.com’ in the Google search box, what will Google search for?
b. It will find pages about help within www.go4expert.com

Question:61  Google displays up to ------------------------ characters of a web pages title tag
a.56
b.60 * B & C (ANSWER)
c.66 (ANSWER)

Question:62  Which of the following conditions will google treat favorably from the "Relevancy" perspective.
a.The website offering product and services to the visitors country
b.*A website that provides Free content for related keywords
c.Hidden keywords on the homepage matching search term
d.Image alt tag on the homepage matching search term
Ans: A,B,D

Question:63  Which of the following website design guideline has been recommended by google?
a*Having a clear hierachy and text links(ANSWER)
b.Every page should be reachable from atleast one static text link
c.If the sitemap is larger than 100 or so links, you should break the sitemap into separate pages
d.Keep the links on a given page to a reasonable number (fewer than 100)
e. Use less than 30 images or graphics per page

Question:64  Which of the following statement is correct with regard's to the images within a web page?
a.Images can not be spidered by the search engine (check)
b*Important keywords related to the image should be plcaed in the ALT text (ANSWER)
c.Images should always be kept close to the top of a web page
d. Image maps should be used while including the images

Question:65  State whether the following statement is true or false. A sitemap provide a list of natural links to user accessible pages on a website
a.True
b*False (ANSWER)

Question:65  Which of the following statements about the search engine optimization techniques are correct?
ans: websites with deep linking are looked at the favorably by search engines

Question:66  Which of the following factors have an impact on the Google Page Rank?
a. The subject matter of the site providing the inbound link to a page of a web site
d. The page which you would like to improve in the search engine rankings
(ANS: A.D)

Question:67  If you enter “help site:http://www.vjseomarketing.com‘ in the google search box, what will  Google search for
ans: it will find pages about help with-in http://www.vjseomarketing.com

Question:68 
Which of the following website design guidelines have been recommended by Google?
a. Having a clear hierarchy and text links
C. Every page should be reachable from at least one static text link
e. Use less than 30 images or graphics per page
ANS: A,C,E

Question:70  Which search engine technology prevents a website from appearing in numerous top positions in the search engine result pages
ans: clustering (ANS)    
d.Combing  (ANS) 

Question:71  Which of the following statements about Google technical and quality guidelines is  true.
ans:Avoid using robot.txt to prevent crawling of search results pages or other auto- generated pages, even if they don’t add much value for users coming from the search  engines.

Question:72  Implementing a 301 permanent Redirects on the old pages to redirect to the new pages  is a good idea from the SEO perspective.
True or False?
ans: True

Question:73  If you enter help site: www.expertrating.com in the Google search box, what will Google search for?
Ans: d

Question:74  Which of the following statements about the Google sitemaps are correct?
Ans: a

Question:75 Google gives priority to themed inbound links.
Ans: a

Question:76  Which of the following statement about RSS is correct?
Ans: a

Question:78  Search engines do not index some common words (such as “or”,”and”,”when” and “in”) within the webpage. What are these common
words called?
Ans: d

Question:79  What will the following robots.txt file do?
•    User-agent: Googlebot
•    Disallow:/*?
•    User-agent: scooter
•    Disallow:
•    a. It will allow Google to crawl any of the dynamically generated pages. It will also allow the altavista scooter hot to access every page
•    b. It will disallow Google from crawling any of the dynamically generated pages It will also disallow the altavista scooter hot from accessing any page (ANSWERS)
•    c. It will disallow Google from crawling any of the dynamically generated pages. It will allow the altavista scooter bot to access every page (ANSWERS)
•    d. None of the ahove

Question:80  Which of the following statements regarding website content are correct?                                                             
a. If you have two versions of a document on your website, Google recommends that you only allow the indexing of the better version (ans.)
b. Linking to a page inconsistently does not affect the way Google views the page/s. Examples of inconsistent linking could be
http://www.expertrating.com/page/ and http://www.expertrating.com/page and http://www.expertrating.com/page/index.htm
c. Syndicating your content could lead to Google viewing the material as duplicate
d. Placeholders for pages which do not have content are never viewed as duplicate content by Google

Question:81  Which of the following statements are correct with regard to using javascript within the web pages?
c. It is a good idea to shift the Javascript into a separate file (ANS)
d. Most of the search engines are unable to read links within Javascript code (ANS)
Question:82  Which of the following fact about Alexa are correct ?
a.*Alexa provides free data on relative website visitors traffic (ANSWER)
b. Alexa and Quancast provide information on visitors household income
c.Alexa is baised towards US based traffic
d.Quantcast only track people who have installed the quantcast toolbar

Question:83  Which of the following options are correct regarding the Keyword Effectiveness Index (KEI) of a particular keyword?
a. It is directly proportional to the popularity of the keyword
b. It is inversely proportional to the competiton for the keyword
c. It is directly proportional to the chances of the keyword ranking on the first page of the Google search results
ANS: A,B,

Question:84  Which of the following search engines or directories provides the main search results for AOL?
c. Google

Question:85  Which of the following can be termed as appropriate Keyword Density?
c. 3-4%

Question:86  Which of the following are examples of agents?
a. Internet Explorer
b. Search engine spiders (ANS)
c. Opera

Question:87  Which of the following methods can help you get around the Google Sandbox?
a. Buying an old Website and getting it ranked

Question:88  Which of the following options describes the correct meaning of MouseTrapping?
d. The web browser trick, which attempts to keep a visitor captive at on a
website

Question:89  What does the 301 server response code signify?
b. Moved Permanently

Question:90  Which of the following search engines offers a popular list of the top 50 most searched keywords?
d. Lycos

Question:91  What will happen if you type the words “Certification- Networking” in the Google search box?
c.Google will find all the web pages in which the words “Certification” and “Networking” appear together

Question:92  Which of the following statements about search engine optimization are correct.
a.Making a keyword bold does not influence the way that the search engine looks at the keyword
b.Website with deep linking are looked at favorably by search engines
c.Search engine robots follow the first link they find to any particular page and they do not follow additional links to the same page
d.It is not a good idea to have the same anchor text for all inbound links as it could look automated to the search engines

Question:93  State whether the following statement is true or false?
A Sitemap provide a list of internal links to user accessible pages on a website.
a.True

Question:94  If a website’s search engine saturation with respect to a particular search engine in 20%,what does it mean?
b. Only 20% of the pages of the website will be indeed by the search engine

Question:95  While optimization your website it is important to generate the right type of traffic. How does the Bounce Rate information help in this regard?
d. There are fewer website that have targeted such keywords

Question:96  Implementing 301 Permanent Redirects on the old pages to redirect to the new pages is a good idea from the SEO perspective.
a. True

Question:97  Google gives priority to themed in-bound links.
a. True


Friday, May 24, 2013

oDesk Readiness Test for Agency Contractors Answers today 2013


Read the Online Testing Policies and the instructions below prior to taking the test.

This test will cover the following topics:

·       Using oDesk Team and timelog in order to qualify for guaranteed work

·       oDesk Policy

·       Applying to jobs

·       Affiliate Company Payments

Duration: The test will be 60 minutes and 11 multiple choice questions.

Questions 1. Which of the following are NOT permitted on oDesk?
a. Sharing a single account between multiple people
b. Opening more than one account on oDesk
c. Using a logo or clip art as your profile portrait
d. Using a fake name
e. All of the above (answer)



Questions 2. Which of the following actions are NOT allowed when applying to job postings?
a. Misrepresenting your skills, experiences, portfolio, etc.
b. Submitting boilerplate, placeholder or generic bids or other spam
c. Disclosing direct contact information
d. Applying when you are not truly qualified
e. All of the above (answer)
Questions 3. Can I start my own agency on oDesk?
a. Yes! You can create an agency and earn money by selling the services of your agency contractors. (answer)
b. No, oDesk is for independent contractors only
Questions 4. What happens when a contract ends?
a. You lose access to the Work Diary
b. Both users can leave feedback
c. The feedback system is double blind, so your employer cannot see the feedback you
left them until after they have left feedback for you
d. Hours will be billed (and disputes may be filed) according to the usual weekly payment schedule
e. All of the above (answer)
Questions 5. Which of the following are TRUE about your oDesk Work Diary?
a. Allows employers to see when and what their contractors are working on
b. Enables automatic billing for hourly contracts
c. The oDesk Team application auto-tracks time which can be reviewed in the Work Diary
d. Manual time can be added, but isn’t guaranteed payment
e. All of the above (answer)


Questions 6. Which of the following are TRUE about the oDesk dispute process?
a. The dispute process only applies to Hourly contracts
b. If you fail to respond, oDesk will refund the employer and suspend your account
c. If you reject the dispute, oDesk specialists will review your Work Diary and
evaluate it against the criteria of the payment guarantee
d. Disputed hours ruled in the employers favor are refunded
e. All of the above (answer)
Questions 7. Which of the following is FALSE about weekly limits on hourly contracts?
a. Hours in excess of the weekly limit will not be billed to the employer
b. You should discuss any need to work beyond your limit with your employer
c. The weekly limit can be changed by the contractor (answer)
d. The weekly limit can be changed by the employer
e. Hours in excess of the weekly limit are not guaranteed payment
Questions 8. The oDesk Team application Time Tracker records which of the following
a. Screenshot of the active screen once per billing segment
b. Number of keystrokes
c. Number of mouse clicks
d. Memo entered by the contractor
e. All of the above (answer)
Questions 9. Which of the following statements about oDesk fees is FALSE?
a. The oDesk fee is 10% of the employer’s payment to oDesk
b. ODesk is free to join
c. ODesk is free for contractors to apply and work on jobs
d. The ODesk fee is $2/hour for hourly contracts (answer)
e. All of the above    
Questions 10. Which of the following is TRUE about fixed-price contracts?
a. Employer billed automatically each week
b. How much to pay and when to pay is at the employer’s discretion (answer)
c. Hours worked will show on your profile
d. Time-tracking required
e. Qualify for the oDesk payment guarantee
Questions 11. Which of the following are required to qualify for guaranteed payment?
a. An hourly contract.
b. Tracking your time with the oDesk team application.
c. Entering relevant memos.
d. An employer with a verified payment methods.
e. All of the above (answer)
Questions 12. Question: Staffing managers can apply to jobs for you.
a. True (answer)

Questions 13. Which of the following statements is FALSE about oDesk agencies?
d.  Payments made to agency contractors are automatically split by oDesk between the agency and the contractor (answer)

Questions 14. Can I start my own company on oDesk?
Yes! oDesk allows you to build and manage a team of workers, colleagues and collaborators. You can even subcontract other workers on oDesk to other customers oDesk (and take a cut). (answer)

Questions 15. If you have not done so please download and install the oDesk Team application. With the client running right click on the oDesk Team icon in the system tray (or doc for Mac users). Which of the following options is listed first? Note that you do NOT have to log into any actual Team Room to answer this question.
TeamRoom. (answer)

Questions 16. Which of the following are TRUE about your oDesk Work Diary ?
 5.All of the above (answer)

Questions 17. Which of the following statements about oDesk fees is FALSE ?
4.The ODesk fee is $2/hour for hourly contracts (answer)

Questions 18. What happens when a contract ends ?
5.All of the above (answer)

Friday, November 23, 2012

oDesk New Readiness test 2013 Answer


How to pass you to take the oDesk Readiness Test easily:

How to lead you to move the oDesk Effortlessness Test easily
oDesk is favourite among those who like to succeed from home. It allows professionals like you reach authorized entirety. It introduces worker talents to on-line businesses who responsibility fact services.
Of way, oDesk has to approve you as one of its paid talents. It is finished by asking. Here are many tips on how you can easily advance it:
oDesk is a worker marketplace where freelancer submit their summary and portfolio. Here buyers aspect for paragon freelancer to assistance with antithetical identify of task and square by the period or by fixed-price bids. There are a lot of jobs on oDesk from substance point to skilled destruct.
Every customer e'er essential talented, toughened, and knowledgeable freelancers. So it is rattling stubborn to get job for a newbie. I bang that. I read many articles and visit numerous forums before my prototypic bid on oDesk. There are galore odesker bid day after day but they dont get any job.
oDesk Test Staleness: Never bid after virtuous signup!! At first you must advert and conceding oDesk Effortlessness judge. Then sit for individual supply oDesk judge germane your accomplishment. Try to be get upright marks on every examine. These run increment your attempt to get job. When emptor sees your try reault he reckons that though you are newbie on oDesk, you hump good knowledge on germane comedian.
Create Touch Text: Indite an enchanting counterbalance laurels before submit your covering. Compose at littlest two mark that emptor has backhand in the job entree statement. Put whatever of your previous job tilts as applicable to what the job demands. A white deal: Mercy is a vital part for every freelancer. Try to response very rapidly. Stay your cataphract and notification regularly. Use the entire subject act methods specified as yahoo courier, google peach, AIM, skype. Because the buyer can limit you easily when they necessity.
Finest of phenomenon.

Questions: Which of the following actions are NOT allowed when applying to job postings?
  e. All of the above (answer)
Questions: Which of the following are NOT permitted on oDesk?
  e. All of the above (answer)
Question: Can I start my own agency on oDesk?
  a. Yes! You can create an agency and earn money by selling the services of your agency contractors.(answer)
 Question: What happens when a contract ends?
  e. All of the above (answer)
Question: Which of the following are TRUE about your oDesk Work Diary?
  e. All of the above (answer)
Question: Which of the following are TRUE about the oDesk?
  e. All of the above (answer)
 Question: Which of the following is FALSE about weekly limits on hourly contracts?
  c. The weekly limit can be changed by the contractor (answer)
Question: The oDesk Team application Time Tracker records which of the following
  e. All of the above (answer)
Question: Which of the following statements about oDesk fees is FALSE?
  d. The oDesk fee is $2/hour for hourly contracts (answer)
Question: Which of the following is TRUE about fixed-price contracts?
  b. How much to pay and when to pay is at the employer's discretion (answer)
Questions: Which of the following are required to qualified for guaranteed payment.
  e. All of the above (answer)
Question: Which of the following are TRUE about the oDesk dispute process?
Answer: e. All of the above
Question: Which of the following are required to qualify for guaranteed payment?
Answer: e. All of the above

Thursday, September 20, 2012

oDesk Office skills test Answer Todays


About Office Skills Test on oDesk

oDesk Rule and regulation of Office Skills Test :

Office Skills Test: Read the Online Testing Policies and the instructions below prior to taking the test

This test will cover the following topics:

Basic Office Skills
Basic Computer Skills
Interpersonal Office Skills
Office Procedures

Duration: The test will be 40 minutes and 40 multiple choice questions.

Instructions:
Each question has between 2 and 8 options. One or more answers may be correct.
Attempt all questions since there are no penalties for incorrect answers.
Your time remaining is shown in the top of the test window.
The test is best viewed using Internet Explorer 6.0+, Mozilla Firefox 2.0+ or Google Chrome.
You must answer each question before proceeding to the next question. You will not be able to change an answer once you've moved to the next question.

 

oDesk Office Skill Test Answers you follow mast 100% pass.

Question 1: What are the traditional office hours in the Western world, now much more flexible, though still adhered to in most offices?

  Answer: a.     9 AM — 5 PM
  b.     6 AM — 6 PM
  c.     8 AM — 7 PM
  d.     10 AM — 8 PM
 Answer: e.     None of the above

Question 2: What is the difference between Microsoft Access and Microsoft Excel?
Ans: b) Access is mainly for database and Excel is for spreadsheets

Question 3: Which of the following energy-saving practices can be used in an office without adversely affecting company productivity?
a. Use only one bathroom light during office hours
Ans:  b. Turn off lights and computers at the end of the day
c. Turn off the computers between sending e-mails
d. Use lower Watt light bulbs, especially in the emergency exits
e. a and b

Question 4: Dr. Jones’s office, Doctor at sea, Doctor come quickly
Ans: c

Question 5: What does the abbreviation CEO stand for?
a.     Company Executive Officer
b.     Communicate Especially On
Ans:  c.     Corporate Exact Office
d.     Cheat Every One
Ans: e.     Chief Executive Officer

Question 6: Which of the following activities could possibly infect your computer with virus?
Ans: a) Installing pirate software from a CD

Question 7: Consider the following sentence:
‘There are 20 new PC’s in the accounts department.’
Should there be an apostrophe in PC’s?
Answer: No

Question 8: Which of the following are considered bad manners while greeting a business visitor to your office?
a. Remaining seated while the visitor introduces himself/herself.
b. Not shaking hands, but simply saying hello with a smile.
c. Shaking hands from the shoulder rather than the elbow.
d. Shaking hands with gloves on, or forgetting to smile.
Ans: e. All of the above.

Question 9: What is very important to remember to do when entering an office business meeting at any level, especially when clients are there?
a. Bow slightly before your superiors or company executives.
b. Take the coats from clients and drape them over your arm during the meeting.
c. Turn OFF all cell phones, pagers and other electronic devices.
d. Turn ON all cell phones, pagers and other electronic devices.
Ans:  e. a and c

Question 10: What information would the petty cash register contain?
a. Details of expenses on account of the administrative staff.
Ans: b. Details of small expenses related to the running of the office.
c. Details of expenses on account of electricity and water bills.
d. Details of expenses worth less than $80.

Question 11: In any office or business environment, what does the 'opportunity success rate' refer to?
a. The success of a business in dollar value minus the dollar value of previous attempts to make it a success.
Ans: b. The number of won opportunities as a percentage of the number of won and lost opportunities.
c. The number of lost opportunities as a percentage of the number of almost won opportunities.
d. The opportunity costs divided by the so-called sunk costs.

Question 12: What does 'Class A office space' commonly refer to?
a. Office space on former sites of class A drug offenses.
Ans: b. The lowest quality office buildings in a given area.
c. The highest quality office space available in a given area.
d. The highest quality office space for the least price.

Question 13: What is the person in charge of administering an office commonly called?
a. Office Assistant
b. Full-time Manager
c. Office Manager
Ans: d. CEO
e. None of the above

Question 14: What is 'outsourcing'?
a. Working outside the office, often from home.
Ans: b. Freelancing work to workers outside the main office building, often to foreign workers for cheaper labor costs.
c. A form of half working from home, half at the office.
Ans: d. Leaving work early.

Question 15: You are asked to call up senior executives of your company located in different continents to inform them about the proposed dates for an international sales meeting. What is the best time to call them up?
a. During the call recipient's office hours
b. After your office hours
c. During your office hours
Ans: d. Between 9:00 A.M. and 5:00 P.M.
e. Any of the above

Question 16: What does 'the bottom line' commonly refer to in an office environment?
a. The line that appears at the bottom of a paper with the company letterhead.
b. The lowest office floor in a building.
c. The same as the dotted line.
Ans: d. The basic controlling factor, notably the financial cost, regarding whether a task or a project can be accomplished or not.

Question 17: What common injury can result from too much concentration typingover too little amount of time?
Ans: d) Repetitive strain injury

Question 18: What does administration generally handle in an office environment?
a. Paperwork and accounts.
b. Specifically, the hiring of new management and middle management.
Ans: c. The efficient day-to-day running of the office, with regard to company files, communication, management of jobs and such as overseeing hiring and firing and human resources etc.
d. Ensuring that the infrastructure of the building is regularly checked and modemized.


Question 19: What is the best way to handle an angry colleague or client with a complaint?
Ans: a. Listen to their concerns and calmly but firmly explain what you are able to do, offering other solutions and options, without getting angry in tern.
b. Show a little anger as a way of evening out the situation.
c. Shout back and then, later in the day, find a place to sulk or time to complain to your own boss.
d. Listen to their concerns, politely explain what you are able to do and if they insist, shout back your own concerns and complaints.

Question 20: You realize that the computer in your office is getting a lot of spam and unwanted e-mails, What should be your first action to stop these emails?
a. E-mail the Regular Authority in charge of stopping spam in order to complain.
b. E-mail the source of the emails asking them to stop them.
c. Call over a computer expert to solve the problem.
Ans: d. Look for a Remove From Mailing List link in the email.

Question 21: What is an office 'memo circular'?
Ans: a. A simple message, usually delivered by e-mail or hard copy and sent to all office staff, updating everyone on new office precedures.
b. A circular shaped memo.
c. A left of introduction by a potential new client.
d. A complaint letter to the CEO circulated to and signed by the entire staff.

Question 22: Which of the following are good office practices when creating documents such as letters, memos, company files etc.?
Ans: a. Always save to hard drive and at least one back-up, such as a CD or thumb drive.
b. Save to the hard drive and a back-up, if necessary.
c. Save to the back-up first and then the hard drive.
d. Save once a day.

Question 23: What is the benefit of e-mailing documents rather than always providing hard copies to individuals?
a.     There is no benefit except that people can delete them more easily.
b.     The documents can potentially be edited online and re-circulated.
 c.     The documents can be electronically forwarded, which saves stationery that may otherwise be used.
Answer: d.     b and c

Question 24: Which of the following file formats relate to a graphic file or scanned image file?
Ans: a.     JPEG
b.     VBP
c.     HTML
d.     GIF
e.     a and d

Question 25: Which of the following are the most important components of good interpersonal office skills?
a.     Effectively translating and conveying information.
b.     Being able to accurately interpret other people's emotions.
c.     Calmly arriving at resolutions to conflict.
d.     Avoiding gossip and being polite.
Ans:   e.     All of the above

Question 26: When you are introducing a woman and are unsure of her marital status, which title should you use?
a.     Ms.
b.     Miss
Ans:    c.     Mrs.
d.     Madam
e.     None of the above

Question 27: Traditionally, approximately how many pages should a business CV or resume have?
Answer: a.     1-3, preferably 2
b.     1-5, but usually 2-3
c.     Just 1
Answer: d.     Exactly 2 and a half, and never more or less

Question 28: What are the dimensions of an A4 size sheet of paper?
a.     216 mm x 279 mm
b.     220 mm x 310 mm
Ans:  c.     215 mm x 295 mm
Ans:  d.     210 mm x 297 mm
e.     a and d

Question 28: You send a package through FEDEX to a client in Korea. The client calls up after a few days and says that he has not received it. What is the best way to immediately let the client know the status of the courier?
a.     Give the client the airway bill number and ask him to call up FEDEX about the status of the courier.
b.     Give the client the local number of FEDEX in Korea.
c.     Call FEDEX and ask them to speak directly to the customer.
Ans:  d.     Track the packet on the FEDEX website and send the client a copy of the current status of the packet.

Question 29: You are required to create a cost report for your department, and then present the report to the board. Which two programs would you use for these two tasks?
a.     MS Powerpoint, MS Access
b.     Adobe Photoshop, MS Powerpoint
Ans:  c.     MS Word, MS Excel
d.     MS Excel, MS Word
e.     MS Excel, MS PowerPoint

Question 30: You work in a company where some of your co-workers are recent foreign immigrants. They are unfamiliar with the work environment and your supervisor is polite to everybody in the staff but is often rude to these foreign workers. What will you do in this situation?

Ans:  a.     You talk to the foreign workers and tell them that they should complain to the Upper Management.
b. You tell your supervisor that his misbehavior is inappropriate.
c. Nothing, you prefer to keep quiet because everybody else is quiet.
d.    You complain to the Upper Management.

Question 31: What is a 'golden handshake'?
a.     The welcome to the building of a new CEO.
b.     The last day in the office before the holidays.
c.    The common usage for a generous employment severance package when an executive loses his or her job through restructuring, redundancy or a scheduled retirement.
Ans:  d.     The common usage for a series of re-hirings of past employees.
e.     c and d

Question 32: What is the best practice for ensuring that sensitive material to be destroyed does not leak out of the company building?

a.     Always encrypt on computer disk, and shred any hard copies.
Ans:   b.     Shred hard copies save onto the file.
c.     Burn hard copies, save only once to the file.
d.     E-mail documents to colleagues, and then close the e-mail browser.

Question 32: What is 'flexi-time'?
a.     The feeling when time slows down or speeds up at certain times of the day in an office environment.
b.     The flexible use of personal office hours, such as working an hour earlier one day, in order to leave an hour earlier another day.
Ans:    c.    occasionally moving the hands on the office clock so everyone can go home early now and then.
d.     Bringing an alarm clock to work that rings at the end of the day and at lunchtimes.

Question 33: With regard to emails, when is bcc: used?
a. When you want to send the same mail to several people and do not want the To: and cc: recipients of the mail to know the bcc: recipients of the same mail.
Ans: b. When you want to send the same mail to several people and do not want the bcc: recipients of the mail to know who else the mail was sent to.
c.  When you want to send the same mail to several people and want to receive acknowledgments from each recipient.
d.   When you want to send the same mail to several people, but the mail does not support attachments.

Question 34: Which of the following are not recommended when trying to improve working with others in an office environment?
a.     Talking when others are talking, and listening only occasionally.
Ans:    b.     Being as consciously helpful as possible, and offering practical solutions.
c.     Changing the printer ink or cartridge when it runs out.
d.     None of the above

Question 35: What is the normal length of notice period for quitting job in most professional offices?
a.     Either 2 weeks or 1 month
b.     2-3 months
c.     1 week
d.     Up to 3 months, or longer
Ans:  e.     None of the above

Question 36: What two kinds of printers are commonly in use in most office environments?
Ans:  a.     Industrial and private
b.     Hewlett Packard and Brother
c.     Laser and ink-jet
d.     Black-and-white and color
e.     None of the above

 

Question 37: What is the appropriate response to discovering the printer is out of ink?
a.     Force the printer to deliver the last drop of ink by turning it upside down, holding it carefully.
Ans:  b.     Walk away and tell a fellow office worker, hoping he or she will take responsibility.
c.     Leave it to the next person.
d.  Replace the ink if the cartridge is available otherwise follow the office procedure for replacing or ordering the cartridges.

Question38: What is the most frequently used typeface and point size when creating Word documents?
a.     Times New Roman, 12 point
b.     Times, 14 point
c.     Courier New, 12 point
d.     Courier New, 14 point
Ans:  e.     All of the above

Question39: You realize that the computer in your office is getting a lot of spam and unwanted e-mails. What should be your first action to stop these emails?
a.     E-mail the Regulatory Authority in charge of stopping spam in order to complain.
Ans:   b.     E-mail the source of the emails asking them to stop them.
c.     Call over a computer expert to solve the problem.
 d.     Look for a Remove From Mailing List link in the email.

Question40: Which of the following are proven methods of improving your office skills?
a.     Smiling and being appreciative of others, especially the clients.
 b.     Actively listening to, even humoring people at times.
 c.     Looking to resolve conflicts and bringing people together.
  d.     Conveying what is expected in return as an appropriate response, and avoiding ambiguity.
 Ans:   e.     All of the above